Hoe groot is jouw gevoel voor eigenwaarde?
Hoe gelukkig ben jij met jezelf? Onderzoek heeft uitgewezen als je gevoel van eigenwaarde goed is je een veel gelukkiger leven hebt. Het lijkt er inderdaad op dat je gevoel van eigenwaarde invloed heeft op veel, zo niet alle aspecten in je leven. Als je weet hoe jouw gevoel van eigenwaarde is kan dat je helpen om te ontdekken waarom je jezelf soms gedraagt op een manier die jezelf vaak niet echt kunt begrijpen. Gevoel van eigenwaarde speelt ook en grote rol in hoe we ons gedragen in gelijkwaardige relaties. 

Probeer de test in alle rust en zorg dat je ongestoord over je antwoorden na kunt denken. Bij de keuze van je antwoord is het belangrijk dat je rustig nadenkt hoe je echt bent , en niet alleen hoe je jezelf voelt op dit moment. Ook is het erg belangrijk om zo eerlijk mogelijk te zijn naar jezelf toe.

Besef dat dit geen test is waar de resultaten van belang zijn, maar een hulp om uit te zoeken hoe jouw gevoel van eigenwaarde is en dat er geen goede, foute of slechte antwoorden mogelijk zijn. 

Om de test te starten klik hier.

Copyright Hartsvriendin.nl