Dr. Amore denk niet dat een relatie tussen jullie onmogelijk zou zijn, maar de kansen dat het zal slagen zijn erg klein.
Je zult beiden enorm je best moeten doen om deze relatie in goede banen te leiden.
Rustpunten zullen er weinig zijn, omdat je steeds weer zult moeten investeren in deze relatie en dan nog zal het vaak moeizaam gaan tussen jullie omdat er vaak onbegrip is en misverstanden regelmatig voor zullen komen.
Kom je er wel doorheen , dan zul je zeker een stabiele basis hebben.
Dr. Amore heeft het idee dat in jullie geval een relatie zeker niet onmogelijk is, maar heeft ook de overtuiging dat beiden dan bereid moeten zijn om er behoorlijk wat tijd in te steken. Regelmatig geven en nemen is het advies in dit geval, en bereid zijn naar elkaar te luisteren, en elkaars mening te respecteren. Ondanks dit alles is het toch mogelijk dat deze relatie niet zal werken, maar  dat kun je beter accepteren als je alles hebt geprobeerd.
Dr. Amore geeft deze relatie een hele goede kans van slagen, in basis passen jullie goed bij elkaar.
Maar dat wil niet zeggen dat jullie nu achterover kunnen leunen, en dat alles vanzelf gaat. Ook in de beste relaties moet tijd worden geinvesteerd, anders loop je toch de kans dat de liefde tussen jullie langzaam gaat verflauwen, en
dat uiteindelijk ongemerkt het vuurtje langzaam dooft.
0-25%
25-60%
60-100%